Братята и сестрите често се карат. Всичко това е част от израстването и

...
Братята и сестрите често се карат. Всичко това е част от израстването и
Коментари Харесай

Баща забрани на дъщеря си да посещава семейния дом за Коледа. Защо?

Братята и сестрите постоянно се карат. Всичко това е част от израстването и проучването на граници и шерването на опит. Един татко обаче сподели, че е бил заставен да забрани на щерка си да влиза в фамилния дом по време на коледните празници, тъй като тя не можела да се спогоди с по-малкия си брат.

Сега индивидът се чуди дали не е прекалил. Споделяйки обстановката в обществените медии, 49-годишният татко на три деца изясни, че най-голямото му дете, щерка на име Сидни, на 19 години, в никакъв случай не се е разбирала с 16-годишния си брат Лукас, съобщава Mirror.

Какво се случва в фамилията

В момента момичето посещава лицей, който се заплаща от родителите й.

" Когато със Сидни сме сами, тя е ужасно дете. Тя е интелигентна, занимателна, слага си цели и работи настойчиво, с цел да ги реализира. Много я обичам и върша всичко допустимо, с цел да я поддържа. Сидни обаче се държи извънредно с брат си Лукас и съвсем постоянно е била такава. Постоянно му намира недостатъци, назовава го малоумен, омаловажава достиженията му и като цяло се държи жестоко ", споделя мъжът.

Той изясни, че през годините той и брачната половинка му са пробвали всичко, с цел да разрешат този проблем във връзката, в това число самостоятелно консултиране за Сидни и Лукас и фамилно консултиране за всички.

„ Опитахме всеки тласък, за който се сетихме, и най-после просто се опитахме да ги разделим колкото е допустимо повече “, призна бащата.

Той и брачната половинка му се надявали, че Сидни ще се научи да пренебрегва Лукас, в случай че не може да се схваща с него, само че това не се случило. На Деня на благодарността, когато Сидни се върнала вкъщи от колежа, всичко почнало още веднъж.

" Тя незабавно стартира да нервира Лукас за облеклата му, като му споделяше, че в никакъв случай няма да влезе в добър лицей и като цяло употребява всяка опция да стартира борба. Беше изтощително ", сподели мъжът.

Имайки поради скорошните празници, бащата реши да обясни нещата и да даде на щерка си избор: „ Казах й, че в случай че не може да бъде блага или най-малко да пренебрегва брат си, тогава няма да може да се прибере вкъщи за Коледа. Отначало тя си намерения, че „ се майтапя " и аз някак си се засмях и споделих, че не мога да обещая това “.

Той ясно дал да се разбере на Синди, че е добре пристигнала всякога, когато може да се държи общително със фамилията си, и заречен да не я лишава от финансова сигурност. Решението на бащата не се харесало на щерка му. Тя съобщи, че в никакъв случай повече няма да се върне вкъщи.

Как реагираха хората 

След като прочетоха поста на мъжа в обществената мрежа, хората побързаха да го уверят, че той не е отговорен. Един човек написа: „ Вие не я спирате да се прибира у дома, просто настоявате тя да не тормози брат си. Тя избира да не се прибира, вместо да промени държанието си. “

Друг човек добави: „ Точно по този начин. Ти й сподели, че може да се прибере вкъщи, в случай че се държи добре с брат си. Тя избира да се изолира и да избухне. Не е твоя виновност, това е минус на характера, който тя би трябвало да поправи. Може би си коства да я попитате за какво за нея е по-важно да тормози брат си, в сравнение с да бъде мечтан посетител в фамилния дом. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР